Trh nehnuteľností v Banskej Bystrici zaznamenáva v posledných mesiacoch  mierne ochladenie, no aj napriek tomu zostávajú ceny na relatívne vysokej úrovni.

Dostupnosť nehnuteľností v Banskej Bystrici sa v poslednom období ustálila a do ponuky pribúdajú nové možnosti na bývanie. Na základe aktuálnej situácie na realitnom trhu sme pre vás vybrali tri atraktívne ponuky z webu bbonline.sk/reality, ktoré sa môžu stať vaším budúcim domovom alebo výhodnou investíciou.

Priestranná vila v blízkosti centra

Táto trojpodlažná nehnuteľnosť prešla v roku 2004 kompletnou rekonštrukciou interiéru. Súčasťou vily je suterén a na oboch poschodiach sú, okrem siedmych priestranných plnohodnotných miestností, k dispozícii čiastočne vybavené dve kúpeľne, kuchyňa a špajza. Nachádza sa v lokalite Uhlisko, ktorá ponúka výbornú občiansku vybavenosť vrátane základnej školy a potravín. Okrem toho je len desať minút chôdzou od centra mesta.

Za cenu 469-tisíc eur ponúka vila úžitkovú plochu približne 414 metrov štvorcových, vlastnú záhradu a parkovacie státie. Viac nájdete v konkrétnej ponuke.

3-izbový byt na Fončorde

Druhou ponukou je kompletne zrekonštruovaný trojizbový byt na najvyššom poschodí desaťposchodového bytového domu. Tento slnečný byt ponúka, okrem bezpečnostných vchodových dverí, aj vlastný balkón. Nehnuteľnosť sa nachádza v tesnej blízkosti centra mesta, konkrétne na Okružnej ulici, kde je výborná občianska vybavenosť., v blízkosti sa nachádza napríklad základná škola, alebo aj supermarket.

Byt s výmerou 65 metrov štvorcových je nacenený na 165-tisíc eur. Viac o konkrétnej ponuke nájdete na webe bbonline.sk/reality.

1-izbový byt v centre mesta

Poslednou ponukou, ktorú sme pre vás vybrali, je nehnuteľnosť nachádzajúca sa v centre, a teda ponúka kompletnú občiansku vybavenosť či dostupnosť širokých služieb v tesnej blízkosti. Byt sa nachádza na prvom poschodí, v roku 2010 prešiel kompletnou rekonštrukciou. Disponuje kuchyňou, kúpeľňou a obývacím a spacím priestorom. Prislúcha k nemu latková pivnica na prízemí, k dispozícii je aj verejné parkovanie priamo pri bytovom dome.

V cene 123 800 eur je 38 metrov štvorcových, spoločná lodžia a spoločná špajza. Podrobnejšie informácie nájdete priamo v ponuke.

Ďalšie aktuálne ponuky nájdete v sekcii Reality v Banskej Bystrici.