Quantcast

Martin Pyco Rausch učí Slovákov ako variť zdravo a hlavne bezmäsito. Dvadsať rokov je vegetarián, rád varí a rád aj je. Vo štvrtok 20. novembra sa s ním môžete stretnúť v Europa SC v Banskej Bystrici.

pyco moje jedlo 2Dva roky po úspešnom knižnom debute Moje jedlo pripravil Martin Pyco Rausch druhú zbierku vegetariánskych receptov Moje jedlo 2. Naďalej neopúšťa pestrý jedálniček s ľahkými a zdravými receptami, tentoraz však ponúka ešte tvorivejšiu kuchyňu, plnú čerstvej zeleniny, ovocia, korenín a jeho najnovších kulinárskych kreácií aj nečakaných kombinácií.

Nápadité recepty sú doplnené postrehmi autora, jeho zážitkami a skúsenosťami. Každé nové jedlo sprevádza samostatná fotografia, pričom o všetky sa postaral opäť sám autor. Nechýba ani zbierka čitateľských fotografií, ktoré sú reakciou na jeho debutovú knihu. Originálny obal knihy vytvorili renomovaní fotografi Klaus Enrique a Branislav Šimončík.

Pyco v BB

Už v októbri sa začalo turné besied a autogramiád Martina Rauscha po slovenských mestách.
S Banskobystričanmi sa s tajomstvami svojej kuchyne podelí vo štvrtok 20. novembra od 15. do 18. hod. v SC Europa. A len v Banskej Bystrici bude variť „naživo“! Spoločnosť mu bude robiť známa odborníčka na makrobiotiku Silvia Horecká Plešková.

Martin Pyco Rausch, verejnosti známy ako rozhlasový či televízny moderátor, hudobný dramaturg, cestovateľ a v neposlednom rade kuchár, je absolventom hotelovej akadémie. Svoje kulinárske umenie predviedol nielen vo svojej prvotine Moje jedlo ale i v pokračovaní knihy s názvom Moje jedlo 2. Ako kuchár a zároveň fotograf, vydavateľ nevynímajúc, sa Pyco, samotný autor týchto dvoch publikácií, stal inšpiráciou pre tých, ktorí radi skúšajú i konzumujú jedlo z čerstvého ovocia, zeleniny a netradičných korenín.

[youtube YrbgLsXkSnI 640 390]