1.Čo ma v týchto dňoch potešilo? Martin Turčan. Za osem rokov spoluposlancovania vnímam tohto chalana ako pragmatika, v dobrom aj zlom zmysle slova. Preto som, pravdupovediac,  očakával, že teraz niekedy rýchlo opustí potápajúcu sa loď s názvom SDKÚ a odpláva iným… smerom… A on naopak – rozhodol sa byť pri tom až do (trpkého) konca. Milé prekvapenie. Má za to moje sympatie.

2. Čo ma v týchto dňoch nepotešilo? Som priaznivcom verejnej dopravy  a často jazdím busom do Bratislavy. Takže s plnou vážnosťou konštatujem: títo nepodarenci z BA a NR nás okrádajú! Pán Jančura, vďaka za Váš boj! 

3. Čomu sa v týchto dňoch venujem? Počas posledných voľnejších dní som sa trošku namotal na satirický seriál o pražských kmotroch Kancelář Blaník (skúste napr. tu, tu alebo tu). Je to zľahka cynické a prvoplánové, ale napriek tomu aj vtipné a hlavne poučné kino. Či?   

Autor blogu:

Vlado Pirošík

Aktivista, advokát, nezávislý mestský poslanec z klubu Banskobystrická alternatíva. Blog o mojich dvoch vášňach - Bystrici a (komunálnej) politike.