Degustačná večera s hosťom je jeden z nových konceptov Sympl. Zákazníkom ním chcú priniesť nové gastro zážitky, zároveň však prispieť aj k upevňovaniu gastro komunity v rámci nášho mesta, keďže každý mesiac bude v Sympl hosťovať jedna z významných osobností slovenskej gastronómie.
Prvá Degustačná večera v Sympl bude so slovenským zero waste kuchárom Antonom Meszárošom z podcastu PEKLO V PAPULI, ktorý pôsobí aj ako šéfkuchár farmárskej reštaurácie Terra restaurant. V spolupráci so šéfkuchárom Ondrejom Balážom pre vás pripravia 6-chodový nezabudnuteľný gastro zážitok, ktorý someliér Jerguš Zibrin umocní vzorkami 6 unikátnych vín spárovaných k jednotlivým chodom.
Cena vstupenky je 49 € / osoba. Všetky rezervácie prijímame buď osobne alebo na telefónnom čísle 0918 367 850.