Dňa 08.10.2018 som si na internetovom portáli bbonline prečítala blog Andrei Súlovcovej s názvom “Andrea Súlovcová: Ako ma Richard Sulík pozval na obed“ . Tento blog bol okrem iného zameraný aj na neustále klamstvá kandidáta na primátora Igora Kašpera o tom, že so stranou SMER-SD nemal nikdy nič spoločné a žiadnu prihlášku do strany SMER-SD si nikdy nepodal.

Pani Súlovcová predstaviteľov regionálnej organizácie strany SMER-SD v Banskej Bystrici požiadala o poskytnutie dôkazov pre pána Sulíka, ktorého strana podporuje kandidatúru Igora Kašpera na post primátora.

Andrea Súlovcová vo svojom blogu uvádza:

„Keďže ja naozaj nemám čas zháňať Richardovi Sulíkovi takéto materiály, tak touto cestou by som chcela poprosiť ľudí z regionálnej kancelárie politickej strany Smer-SD, aby poskytli predsedovi opozičnej politickej strany SaS Richardovi Sulíkovi všetky dostupné materiály týkajúce sa Igora Kašpera, ako napríklad fotky Igora Kašpera z predvolebných bilbordov s logom SMER-SD v pozadí a poprípade aj nejaké faktúry, aby bolo jasné, kto Kašperovi v roku 2014 financoval jeho predvolebnú kampaň. Aj v mene Richarda Sulíka im za ich ochotu vopred ďakujem“.

Prihláška

Keďže Igor Kašper priamo do očí verejnosti ako aj svojim politickým podporovateľom neustále vytrvalo zatĺka a klame o podaní prihlášky do strany SMER-SD a o jeho spojení s našou stranou, nech sa páči opätovne predkladám najmä pre Vás pán Sulík ním podpísanú prihlášku do strany SMER-SD, ktorú mi osobne do rúk doručil dňa 23.marca 2015.

Billboard

Takisto prikladám fotografiu jedného z mnohých billboardov, na ktorých Igor Kašper spoločne s našimi členmi strany SMER-SD a pod našou hlavičkou kandiduje v roku 2014 za poslanca mestského zastupiteľstva.

Prvomájový sprievod

Na osvieženie pamäti prikladám aj fotografiu z prvomájového sprievodu strany SMER-SD z pred troch rokov, ktorý sa konal v Banskej Bystrici.

Na záver by som chcela vyzvať Igora Kašpera, aby prestal klamať a zatĺkať…“

Autor blogu:

Ľubica Buranová

Volám sa Ľubica Buranová a celý svoj aktívny život som prežila na sídlisku Sásová v Banskej Bystrici, ktoré som nikdy neopustila. Môj pracovný život je úzko spätý s politikou. Od roku 2005 pracujem ako administrátorka okresnej organizácie strany SMER - SD v Banskej Bystrici.