Pán primátor, o akom útoku na Vašu rodinu hovoríte? Čo považujete „morálne niekde na úrovni prederaveného suterénu“?

Pán primátor, zrejme nerozumiete tomu, prečo má verejnosť právo kontroly tam, kde sa stretávajú verejné a súkromné záujmy.

Váš syn je zapísaný v Registri partnerov verejného sektora. Má pre laickú verejnosť ťažko pochopiteľné príjmy aj podnikateľské správanie.

Pán primátor, zamestnávate poslanca v príspevkovej a rozpočtovej organizácii mesta. S mnohými ďalšími uzatvárate zmluvy. Nepovažujete to za kupovanie si ich priazne? Sú aj vo Vašom volebnom tíme. Sú tam aj takí, ktorí sú zapísaní v Registri partnerov verejného sektora. Vaše nechápanie je šokujúce.

Pán primátor, kritika nie je posedenie na slnečnej terase, avšak posúva veci k lepšiemu. Kritika netransparentného prepojenia verejného a súkromného sektora nikdy nebude prederaveným suterénom, pretože obsahuje verejný záujem. A ak by sa ním zdala, bol by to čas na odchod z verejnej funkcie.

V nahrávke 10:00:   https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy81MzQ1ODM5OC9wb2RjYXN0L3Jzcw==?fbclid=IwAR3LskoyHBcCErPWM16beloL2dSQds0t9X2ptSUIExceYUyN86lBFlRsRpQ

Nestihla som zverejniť pred moratóriom, ale aj po voľbách problém „nechápania“ zostáva aktuálny.

Autor blogu:

Marta Medzihradská

Občianska aktivistka, blogerka