Hokejový tím HC MONACObet Banská Bystrica nastúpil do predsezónnej prípravy v špeciálnej sade dresov. Aj tento rok sa za ňou už tradične skrýva hlbšia myšlienka.

Vedenie banskobystrického hokejového tímu sa pri tvorbe tejto špeciálnej sady netajilo zámerom zdôrazniť úzku spoluprácu s mestom Banská Bystrica. Na spodnej časti dresov sa tak objavila silueta, ktorá zobrazuje najikonickejšie miesta v meste pod Urpínom. Okrem toho sa na drese objavili prvky, ktoré poukazovali na novú identitu klubu a zároveň obsahovali odkaz na podporu malých veľkých bojovníkov z detskej onkológie v Banskej Bystrici.

Tieto dresy, podobne ako minulý rok, putujú do dražby. Tá odštartovala v stredu 2. októbra a potrvá do soboty 5. októbra, konkrétne do 19.00 h. Fanúšikovia v nej budú mať možnosť získať 54 dresov, pričom každý z nich bude niesť podpis hráča, ktorému dres patrí. Vyvolávacia cena dresu je 50 eur. Dražba prebieha cez hokejportal.net na tomto odkaze.

Klub na svojom webe ďalej dáva do pozornosti domáci trojzápas od 8. do 13. októbra, na ktorý ponúka aj špeciálne lístky za zvýhodnenú cenu. Tie v sebe zahŕňajú prvé tohtosezónne derby proti Zvolenu a zápasy s Popradom a Liptovským Mikulášom. Vstupenku na trojzápas, ktorej cena sa pohybuje na úrovni od 25 do 30 eur, je možné zakúpiť v sieti Ticketportal.