1. Čo ma v týchto dňoch potešilo? Ako jeden z piatich členov hodnotiacej komisie konštatujem, že v utorok sme zrejme našli seriózneho záujemcu o prenájom a sfunkčnenie Amfiteátra.  Dúfajme.

2. Čo ma v týchto dňoch nepotešilo? Neznámy podpaľač. Vyznávam hodnoty demokratického právneho štátu, a preto si veľmi želám, aby tento odsúdeniahodný čin bol spravodlivo potrestaný.  Nech sa zbytočne nešíria urbánne legendy, že kto všetko je za tým a komu to vlastne prospeje…

3. Čomu sa v týchto dňoch venujem? Ničomu. V najbližšom týždni programovo vypúšťam poslancovanie a venovať sa budem len najbližším. Dokonca sme sa s kolegami v klube dohodli, že aj obligátnu každoročnú tlačovú besedu spojenú s odpočtom práce BBA a udeľovaním vysvedčenia pre primátora  nespravíme v tradičnom čase, t.j. medzi sviatkami, ale až po novom roku.  Ideme oddychovať, aby sme sa vrátili v budúcom roku silnejší:-). Želám všetkým veľa pokoja, nehy a tichej vianočnej radosti.

Autor blogu:

Vlado Pirošík

Aktivista, advokát, nezávislý mestský poslanec z klubu Banskobystrická alternatíva. Blog o mojich dvoch vášňach - Bystrici a (komunálnej) politike.